Buurtzorg Skarsterlân viert 10 jarig bestaan

0

JOURE – Donderdag 10 oktober werd er feest gevierd in t Haske door Buurtzorg Skarsterlân. 13 juli was het 10 jaar geleden dat Buurtzorg gestart was in Joure en dit was een reden voor een feestelijke bijeenkomst.

Wat begon met een groep enthousiaste verpleegkundigen in Joure is nu uitgegroeid tot 3 Buurtzorg teams die werken in Joure en omstreken. In Joure zijn 2 teams actief en het derde team werkt vanuit Sint Nicolaasga. Buurtzorg is een landelijke organisatie met vele teams die overal werkzaam zijn en als motto hebben “Eerst buurten dan zorgen”. Het gaat om vaak kleine teams die zelfstandig opereren.

Om het feest te vieren waren cliënten van alle drie de teams uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te komen vieren, onder het genot van een kopje koffie werd een optreden verzorgd door Janny Baarda met haar Friese repertoire wat door de bezoekers met enthousiasme werd ontvangen.
Na afloop werd er teruggekeken op een mooie middag en hoopten de gasten dat Buurtzorg Skarsterlân nog lange tijd zo door mag gaan.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend