Genieten tijdens de Flinke Winter Favorieten in Hemelum

1

HEMELUM – De Flinke Winter Favorieten is genieten van een goed gesorteerde selectie aan deelnemers, die samen de leukste winkelstraat van Nederland vormen dit weekend.

In de sfeervolle omgeving van de voormalige zuivelfabriek is een ultieme plek gecreëerd  om je kerstinkopen te komen doen onder het genot van lekkers uit de dampende foodtrucks en sfeervolle livemuziek van jonge muzikanten. Ook dit  jaar zijn er diverse leuke workshops voor jong en ouder.

Zondag komt Bho Roosterman, bekend van Linda TV, een workshop oldschool borduurwerkjes maken, maar dan wel 2.0 met erotische afbeeldingen. Nieuw dit jaar zijn de TED-talks. Vier influencers komen vertellen over topics, die de moeite waard zijn om te delen en te verspreiden, denk aan sustainable lifestyle, tendenzen voor 2020 en fotografie en zelfontwikkeling.

De openingstijden voor beide dagen zijn van 11.00uur tot 18.00uur. De Flinke Winter Favorieten is zondag weer geopend vanaf 11.00 uur. De entree bedraagt slechts € 5 euro per volwassene, kinderen tussen 4-12 jaar betalen 2,00 euro en de kleinste bezoekers (tot 4 jaar) zijn te gast.

Parkeren is gratis en er rijdt een pendelbusje. Locatie: Zeilschool de Morra / Buorren 31 / 8584 VC / Hemelum.

Foto’s: Orange Pictures

1 reactie

X
X

Deel dit met een vriend