Goud van Oud Vinyl party in Cafe ’t Hert in Joure

0

JOURE – Zaterdag 21 December word er voor de liefhebbers van de hits uit de jaren 70 en 80 een speciale “Goud van Oud” avond georganiseerd in Cafe ’t Hert in Joure.

Toen de organisatoren van de populaire Stappers van Toen avonden besloten om dit jaar niets te organiseren besloten Jurjen Gulmans (eigenaar cafe ’t Hert) en Sieds Wijnalda de handen ineen te slaan
en zelf iets te gaan organiseren voor de liefhebbers van de hits van toen…

Gaat een speciale avond worden in het kader van de nostalgie, ism Disco Flash uit Joure gaan de Disc Jockeys Aise Bosma en Radio Seabreeze DJ Sieds (Wijnalda) de hits uit de jaren 70 en 80 vanaf het ouderwetse vinyl draaien. Vinyl zoals dat weer veelvuldig gedraaid wordt bij het snelst groeiende “Oldies station” van Noord Nederland, Radio Seabreeze, te ontvangen op AM (middengolf) 1395, zoals dat in de 70’s en 80’s het geval was met de zeezenders Radio Veronica, Caroline, Noordzee Mi Amigo en radio Monique.

DJ Sieds (Wijnalda) begon zijn DJ loopbaan bij jeugdsoos Us Twadde Thus, via Bar dancing “Old Inn” en “Roundabout” in Joure, ging hij zich bezig houden met het draaien van drive in shows. Via de Hilversum 3 drive in show en de Caroline Music show kwam hij in 1992 terecht bij de TROS (Popformule) Drive in show, waar hij samen met deejay’s als Martijn Krabbe, Peter Teekamp, Rob van Someren en Daniel Dekker door Nederland en Belgie tourde.. Sinds 2004 houdt hij zich uitsluitend bezig met het draaien van Retro/Gouwe ouwe drive in shows met de nadruk op de muziek uit de jaren 70-80 & 90.

Zaterdag 21 December (aanvang 21.00 uur) draait hij samen met DJ Aise (Disco Flash) al die gezellige “zwarte schijven” die we kennen uit de tijd van de zeezenders en AVRO’s Top Pop

Neem gerust jouw favoriete singeltje mee en de deejay’s leggen ‘m voor je op de draaitafel….

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend