Jong POP talent uit De Fryske Marren speelt op Bandsessies#2

0

JOURE – Op 9 november vindt in Cafe ’t Hert in Joure Bandsessies#2 plaatst. Vanaf 19.30 spelen er 6 bands van POPschool van It Toanhûs tijdens de Bandsessies.

Met deze avond wil It Toanhûs en Cafe ’t Hert de jongeren een podium bieden waar ze in een inspirerende omgeving hun kunsten mogen vertonen.

It Toanhûs is trots dat de bands van POPschool steeds vaker gevraagd worden op podia en festivals. Het is een bevestiging dat onder leiding van bandcoach Arjan Kiel de POPschool in de lift zit. In deze editie zullen naast de bekende bands ook nieuwe bands van It Toanhûs zich presenteren. Bandsessies#2 is een mooi kans om het POP talent uit De Fryske Marren te ontmoeten. De line-up bestaat dit jaar uit: The First Band!, 13 and Up, Joris en de Draakjes, The Tonedevils, The Renegades en The Tuesdayboys. De Toegang is gratis.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend