Opnieuw Locatietheater Verboden Toegang in Lemmer

0

LEMMER – Op 11 december 2010 vond “Verboden Toegang” plaats, een intiem locatietheater op 5 verschillende plaatsen, waar men normaal gesproken niet mag komen.

Meermalen werd aan de organisatoren gevraagd om een reprise en dit jaar is het zover.

Op 26 oktober aanstaande gaat Verboden Toegang in de herhaling, volgens hetzelfde format maar met nieuwe locaties, nieuwe voorstellingen en ook een nieuwe lichting deelnemers en vanzelfsprekend een nieuw thema. Dit jaar presenteert Keet&Co Verboden Toegang 2.0 in het thema “Bedscènes” en doet dat in samenwerking met Theatergroep De Hege Fonnen.

Theatergroep De Hege Fonnen is een niet mis te verstane bekende in Lemmer vanwege de jaarlijkse prachtige voorstellingen in Lemmer. En Keet & Co stond garant voor driemaal de Utmerk in de Hege Fonnen, Zomerspot – een fietstocht door Lemsterland met struikelkunst, theaterdiner De Zeven ondeugden etc. Caro Agterberg en Marjan van der Wal, alias Keet & Co houden er van het publiek te verrassen. Ook voor dit jaar staat er weer een spraakmakend programma op het menu. Dat hier verder niet op de details ingegaan wordt moge duidelijk zijn, maar zeker is dat Lemmer op originele wijze in de picture komt. Tijdens de avond worden groepen van 15 mensen onder begeleiding van een gids meegenomen door de straten van Lemmer en doet men locaties aan alwaar een diversiteit aan theater aangeboden wordt. Naast dat men meer over de locatie te weten komt heeft elke voorstelling een diepere laag en voert altijd weer terug naar de verboden in ons leven.

Een leuke bijkomstigheid is dat zaterdag 26 oktober de dag is dat de klok een uur terug gaat, waardoor iedereen een uur extra heeft om na te praten en te genieten. “Bedscènes” start om 19.30 uur en eindigt om ca 22.30 uur. Voor de gelegenheid opent Herberg De Wildeman de deuren en dient als startlocatie. Wilt u deze avond meebeleven, wees er dan op tijd bij. Voor de avond zijn slechts 75 kaarten beschikbaar, te verkrijgen voor €7,50 bij Primera. Let op: Doordat liften op diverse locaties ontbreken, is deze voorstelling helaas niet begaanbaar voor mindervaliden. Deelname is op eigen risico. Verboden Toegang 2.0 Bedscènes wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door‘t Mienskip en VSB Cultuurfonds.

Indien u meer informatie wilt kunt u mailen naar info@keetenco.com of kijk op www.keetenco.com.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend