Nieuwe films in De Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Ook in de maand augustuskunt u weer genieten van veel nieuwe films in de Bios Heerenveen.

Hieronder een selectie van de film die deze maand draaien.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw 3D
Release datum: 1 augustus

Film informatie: Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. 
De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia. Uitvoerend producenten zijn Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies. Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Genre : Actie
Regisseur : David Leitch
Cast : Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Kijkwijzer : 12jr, geweld, angst, taalgebruik
Trailer : https://youtu.be/HZ7PAyCDwEg

Playmobil De Film 3D
Release datum: 7 augustus

Film informatie: Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Genre : Animatie, familiefilm
Regisseur : Lino DiSalvo
Cast : Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Rutger Vink, Shelley Vol , Sarah Nauta, Nikkie de Jager, Dante en Sarah Nauta
Kijkwijzer : 6jr, geweld, angst

Dora And The Lost Coty Of Gold (2D)
Release datum: augustus

Film informatie: Dora (Isabela Moner) heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders (Eva Longoria en Michael Peña) in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders worden vermist moet de avontuurlijke Dora hen opsporen. Ze schakelt de hulp in van het aapje Boots, Diego (Jeff Wahlberg), een geheimzinnige jungle-bewoner (Eugenio Derbez), en een groep coole tieners. Samen proberen ze haar ouders te redden en het mysterie van de verloren gouden stad op te lossen.

Genre : Avontuur, Live action
Regisseur : James Bobin
Cast : Isabela Moner, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Jeff Wahlberg, Eugenio Derbez, Madeleine Madden, Nicholas Coombe, Temuera Morrison, Danny Trejo
Kijkwijzer : 9jr, angst

Poms
Release datum: 8 augustus

Film informatie: Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60…

Genre : Komedie
Regisseur : Zara Hayes
Cast : Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Celia Weston, Rhea Perlman
Kijkwijzer : 6jr, taalgebruik

Once Upon A Time In Hollywood
Release datum: 15 augustus

Film informatie: Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Genre : Komedie, drama
Regisseur : Quentin Taratino
Cast : Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino
Kijkwijzer : 16jr, geweld, taalgebruik, drugs

Woodstock (Special)
Eenmalige voorstelling: 18 augustus

Film informatie: Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival Woodstock – de moeder aller festivals – plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York. Tijdens een regenachtig weekend in augustus 1969 was het ‘Three Days of Peace and Music’ waarbij ruim 400.000 mensen onvergetelijke optredens beleefden van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez en Crosby, Stills & Nash. Regisseur Michael Wadleigh was erbij en maakte een ruim drie uur durende muziekdocumentaire die in 1970 in de bioscoop te zien was en uiteindelijk werd bekroond met een Oscar© in de categorie ´Beste Documentaire´. Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een intermission (pauze). De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek.

Genre : Documentaire, muziek
Regisseur : Michael Wadleigh
Cast : Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who
Kijkwijzer : 12jr, drugs, taalgebruik

Angry Birds 2 NL (2D en 3D)
Release datum: 21 augustus

Film informatie: De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb (Murth Mossel) en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Genre : Animatie, avontuur, komedie
Regisseur : Thurop Van Orman
Cast : Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Frank Lammers, Do, Ruben Nicolai, Olcay Gulsen, Levi van Kempen, Pip Pellens, Diederik Jekel, Soundos El Ahmadi, André Dongelmans, Rico Verhoeven, Bibi, Marieke Elsinga, Janice, Maryam Hassouni, Mattie Valk, John van den Heuvel, Irma Knol
Kijkwijzer : 6jr, geweld, angst

Angel Has Fallen
Release datum: 22 augustus

Film informatie: Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen! Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

Genre : Actie
Regisseur : Ric Roman Waugh
Cast : Gerard Butler, Morgan Freeman, Nick Nolte, Jada Pinkett Smith, Danny Huston
Kijkwijzer : 16jr, geweld, taalgebruik

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend