Jouster Simmerproms met Fryske line-up trekt veel publiek

0

JOURE – Zaterdagavond vond de vierde Jouster Simmerproms plaats in Park Heremastate.  Jouster Simmerproms; een avond vol met muziek en vermaak, van klassiek tot pop, voor jong en oud, alles valt op z’n plek met de Jouster Fanfare als verbindende factor. Kortom: één groot muziekfeest!

Dit jaar was er gekozen voor een echte Fryske line-up. Uniek is dat Jouster jong talent een podium geboden werd.

Nederlandse schrijver, kunstschilder, zanger en beeldend kunstenaar Gerrit Breteler was dit jaar van de partij, samen met zijn pianist Peter van der Zwaag. Het trio WIEBE begeleide als combo de muzikanten, maar lieten uiteraard ook zelf een aantal van hun eigen nummers horen. Jannie Brandsma, zangeres, zangcoach en koordirigente, o.a. verbonden aan muziekschool It Toanhus, is actief bij Bigband Cue, Klif en Jazzcode. Tevens zong een samengesteld koor, bestaande uit leden van Lemster shantykoor, Lemster wiven koar en popkoor Poptoan, o.l.v. Jannie Brandsma een aantal nummers. Jong muzikaal talent Hilda Hoekstra uit Joure nam op het hoofdpodium een aantal nummers voor haar rekening. Daarnaast speelden Jouster bands Last Minute en de Tusdaysboys van CVK it Toanhus een spetterend voorprogramma. Uiteraard zorgde de Jouster Fanfare zelf voor het nodige muzikale spektakel op deze avond!

Jouster Simmerproms trok ook dit jaar weer veel publiek naar Park Heremastate.

Foto: Orange Pictures

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend