Paasdienst in Joure met Gospelkoor The Lord’s Moor Singers

0

JOURE – Gospelkoor The Lord’s Moor Singers uit Heerenveen werkt op Paaszondag 21 april ‘s morgens om half tien mee aan de dienst in Vrije Evangelische Gemeente De Brug in Joure.

Het koor staat garant voor kwalitatief hoogwaardige gospelmuziek, waarmee het mensen wil raken, aan het denken zetten. Het koor staat onder leiding van Erwin de Ruijter.

Voorganger is Ruurd Walinga, die het gaat hebben over de betekenis van littekens. Ze herinneren je aan pijn uit het verleden. Soms zeurt die pijn nog na. In de Paasdienst wordt stilgestaan hoe Jezus na zijn opstanding uit de dood omgaat met zijn littekens en wat wij ervan kunnen leren. Hoe kunnen we omgaan met pijn van vroeger om vandaag optimaal in de opstandingskracht van Jezus te leven. Voor de kinderen en tieners is er een eigen samenkomst. Meer informatie op: www.vegjoure2.nl

Op tweede Paasdag is er ook een dienst in de Brug om half tien. Dan gaat br. Reitsma uit Wezep voor.
De Goede Vrijdag dienst begint om 19.30 uur en gaat over de betekenis van de natuurverschijnselen rondom het overlijden van Jezus. Waarom werd het zomaar donker op die dag dat Jezus de geest gaf. Ruurd Walinga probeert het uit te leggen. Bovendien wordt het Avondmaal gevierd.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend