Complete line-up Beachrockers Festival 2019

0

SINT NICOLAASGA – Beachrockers Festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli op het Recreatiepark de Ulesprong in Sint Nicolaasga.

De afgelopen 5 edities waren steevast van te voren uitverkocht, en ook dit jaar gaat de kaartverkoop hard! De bezoeker kan dit jaar genieten van optredens van Lil Kleine, Frenna, Bizzey, DJ Paul Elstak, 2 Brothers on the 4th Floor, Tabitha, Kris Kross Amsterdam & nog veel meer!

Op vrijdagavond 5 juli worden de deuren geopend voor “Beachrockers Back To The 90s & 00s”. Een avondje “Terug naar Toen” met liveoptredens van 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Paul Elstak, Def Rhymz & Nakatomi.

Zaterdag 6 juli kunnen de bezoekers genieten van het vertrouwde “Beachrockers Festival”. Voor de elfde keer haalt de organisatie weer nationale top acts naar de Ulesprong. Verdeeld over drie area’s kunnen de bezoekers dansen op de muziek van o.a. Frenna & 777 band, Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Bizzey, Donnie, Tabitha, Yung Felix & Prunk.

Over Beachrockers

Jaarlijks reizen ruim 6000 bezoekers naar Recreatiepark de Ulesprong in Sint Nicolaasga om te genieten van de beste artiesten, hippe foodtrucks, gezellige spelletjes, prachtige decoratie & tal van creatieve initiatieven. Maar wat nog veel belangrijker is dan de muziek is saamhorigheid & diversiteit die Beachrockers kenmerkt. Beachrockers Festival is dé plek waar alles kan en alles mag.

Kaarten kosten € 17,50 voor de vrijdag en € 29,50,- voor de zaterdag en zijn verkrijgbaar via www.beachrockers.nl

Aanvang 5 juli 19:00 – 01:00 en 6 juli 14:00 – 00:00
Locatie: Recreatiepark de Ulespring, Sint Nicolaasga

Complete line-up:

Mengelmoes

(eclectic, guilty pleasures, hitjes van toen & nu)
• Lil Kleine
• Frenna & 777 band
• Bizzey
• Kris Kross Amsterdam
• Donnie
• Billy The Kit
• D-Rashid
• Praia del Sol
• Rob Lee
• CHIMP

Planeren
(House, Techno & Disco)
• Prunk
• Relativ
• Happy Feelings
• UK Gerrit
• Rowan Pierot
• Kyntnis

Bruut
(r&b, moombahton & hiphop)

• Yung Felix
• Tabitha
• Sam Blans
• HATO
• DJ Balbino
• Juvanice
• Cassivs
• Angosoundz
• Smèrrig Diskjochies

Back To The 90s & 00s (de vrijdagavond)

• 2 Brothers on the 4th Floor
• DJ Paul Elstak
• Nakatomi
• Def Rhymz
• The 90’s are back
• Martin Harder & Ricardo Silvio

TICKETS 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend