Nieuwe films in De Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Ook in de maand april zijn er weer diverse nieuwe films te zien in De Bios Heerenveen.

Hieronder een aantal uitgelicht met trailer!

Pet Semetary
Release datum: 4 april

Film informatie: Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen. Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile).
Genre: Horror
Regisseur: Dennis Widmyer en Kevin Kolsch
Cast: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette
Kijkwijzer: 16jr, geweld, angst, taalgebruik

Shazam! 2D & 3D
Releasedatum: 4 april 2019

Filminformatie:
We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam.
Genre: Actie
Regisseur: David F. Sandberg
Cast: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Mark Strong, Faithe Herman, Marta Milans, Grace Fulton, Ross Butler, Djimon Hounsou, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews
Kijkwijzer: 9jr, grof, angst

Masha en de Beer 2
Releasedatum: 3 april 2019

Filminformatie:
asha en de Beer komen naar de bioscoop! Het jonge meisje Masha die niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Ketnet en Telenet!
Genre : Animatie
Regisseur : Oleg Kuzovkov
Cast : n.v.t.
Kijkwijzer : AL

Missing Link (NL)
Releasedatum: 10 april 2019

Filminformatie:
De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.
Genre: Animatie, Komedie
Regisseur: Chris Butler
Cast: Charly Luske, Matteo Simon, Birgit Schuurman
Kijkwijzer: 6jr, angst, geweld

They Shall Not Grow Old 2D en 3D
Releasedatum: 11 april 2019

Filminformatie: They Shall Not Grow Old is een grensverleggende documentaire van Oscar®-winnaar Peter Jackson (The Lord of the Rings Trilogy, The Hobbit Trilogy), naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.
Genre: Documentaire
Regisseur: Peter Jackson
Kijkwijzer: 16jr, geweld, angst

Wonder park 3D (NL)
Releasedatum: 12 april 2019

Filminformatie:
Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.
Genre: Animatie
Regisseur: Dylan Brown
Cast: Tim Douwsma, Stefania, Murth Mossel, Jannemien Cnossen, Roué Verveer, Jan Kooijman, Matheu Hinzen, Peggy Vrijens, Frans Limburg
Kijkwijzer: 6jr, angst

Circus Noël
Releasedatum: 17 april 2019

Filminformatie:
Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?
Genre: Komedie, Romantiek
Regisseur: Dennis Bots
Cast: Tygo Gernandt, Rick Paul van Mulligen
Kijkwijzer: 6jr, grof, angst

Baantjer: Het begin
Releasedatum: 17 april 2019

Filminformatie:
In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.
Genre: Drama
Regisseur: Arne Toonen
Cast: Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen, Lisa Smit
Kijkwijzer: Nog niet bekend

Heinz
Releasedatum: 18 april 2019

Filminformatie:
Heinz woont al sinds jaar en dag ongevraagd in bij zijn vriend Frits en de briljante uitvinder Professor Aap. Op een dag vraagt zijn vaste verkering Dolly hem op hun zoontje Kleine Bever te passen. Dat gaat maar even goed. Dan krijgt Heinz dikke mot met Frits en Aap. Zonder pardon wordt hij, met kleine oogappel en al, buiten de deur gezet. De volgende ochtend wordt Heinz wakker in een vreemd bed. In het Amsterdamse Sprookjesbos. En Kleine Bever is spoorloos verdwenen! Heinz heeft geen idee wat hem is overkomen. Maar iedereen die hij tegenkomt, lijkt zich hém maar al te goed te herinneren. En heeft de grootst mogelijke problemen met hem. Al snel wordt hij achter de vodden gezeten door boze boskabouters en razende postzegelverzamelaars. Heinz is de wanhoop nabij. Waar is Kleine Bever?!

Genre: Animatie, Komedie
Regisseur: Piet Kroon
Cast: Ruben van der Meer, Ilse Warringa, Tygo Gernandt, Wim T. Schippers, Bruno Vandenbroeke
Kijkwijzer: 12jr, seks, grof

The Curse of La Llorona
Releasedatum: 18 april 2019

Filminformatie:
La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Die zijn dodelijk en iedereen die ’s nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd. La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen, om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en haar methoden angstaanjagender. In het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt La Llorona de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal medewerker, samen met haar eigen kleine kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagend bovennatuurlijke wereld. Hun enige hoop om de wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in de handen van een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.
Genre: Horror
Regisseur: Michael Chaves
Cast: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Marisol Ramirez
Kijkwijzer: 16jr, grof, angst

Avengers: Endgame 3D
Releasedatum: 24 april 2019

Filminformatie: Vierde film van The Avengers. Het plot is nog onbekend.
Genre: Actie
Regisseur: Joe Russo en Anthony Russo
Cast: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Brie Larson, en nog veel meer
Kijkwijzer: 12jr

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend