Zanggroep Samar Balk, fanfare Melodia Wijckel en de Zandtovenaar

0

BALK – De voorbereidingen voor een uniek Paasconcert op zaterdag 6 april a.s. om 20.00 uur in de Paadwizer in Balk zijn in volle gang. Geïnspireerd door de Passion, al meerdere jaren op de tv, gaan Samar uit Balk en Melodia uit Wijckel dit samen realiseren.

Zij proberen het lijdensverhaal vanuit de ogen van Maria Magdalena te vertellen, wie was zij, een discipel, een (de) vriendin, een aanhanger…… In dit concert gaan ze dit gezamenlijk neer zetten met als titel: De PASSIE van Maria Magdalena. Moderne hedendaagse muziek zullen de beide verenigingen ten gehore brengen. Bekende nummers van o.a. Queen en Claudia de Breij, uit de film Schlinderslist en de musical Soldaat van Oranje krijgen hierdoor een hele ander dimensie. Zanger Bernard Schotanus uit Balk levert ook een muzikale bijdrage aan dit concert.

Maar niet alleen kunt u genieten van zang en muziek, het hele concert wordt ondersteund met prachtige live tekeningen en beelden van zand, door de bekende zandtovenaar, Gert van der Vijver. Gert van der Vijver is vaak te zien in televisieprogramma’s, waarbij hij een lied of verhaal in zand uitbeeldt. Hij treedt op in kerken, scholen en bedrijven, het is prachtig om hem bij dit unieke concert te zien tekenen. Het verbindende verhaal is geschreven door koorlid Tine Haantjes uit Balk en wordt verteld door ds. Stefan de Jong, verbonden aan de ONS kerken in Oude-, Nijemirdum en Sondel.

Het wordt een prachtig geheel waar ze volop voor aan het oefenen zijn onder leiding van Jeannette Valkema ( Melodia ) en Roelien Braam ( Samar). Dit unieke concert mag u niet missen! Wees er snel bij, want vol = vol! De voorverkoop van kaarten is gestart. De voorverkoopadressen zijn bij; by LINA Balk en bloemisterij Roffel Wijckel (graag tegen contante betaling) of via online; www.samar-balk.nl
Zaterdag; 6 april 2019 voorstelling om 15.30 of 20.00 uur in de Paadwizer in Balk.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend