Deze maand weer nieuwe films in de Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Deze maand draaien er weer een aantal nieuwe films in De Bios Heerenveen. Dit betekent lekker genieten samen met familie of vrienden in de bioscoopzaal.

Poolse film: Kobiety Mafii 2
Releasedatum: éénmalige voorstelling op 3 maart

Filminformatie:
Na het nemen van de controle over de hoofdstad, bereidt Nanny’s bende zich voor op de grootste smokkelactie in de geschiedenis van Polen. Wanneer de goederen onder de verdachte omstandigheden verdwijnen en het kartel aan het hoofd staat, wordt Aida naar Polen gestuurd. De terroristische groep Warschau brengt een ton Colombiaanse cocaïne naar het land. Wanneer de goederen onder de verdachte omstandigheden verdwijnen en het kartel aan het hoofd staat, wordt Aida naar Polen gestuurd.
Pools gesproken, Engels ondertiteld

Genre: Actie
Regisseur: Patryk Vega
Cast: Katarzyna Warnke, Aleksandra Poplawska, Agnieszka Dygant, Janusz Chabior, Enrique Arce, Angie Cepeda, Piotr Adamczyk
Kijkwijzer: Niet bekend

Captain Marvel 3D
Releasedatum: 6 maart

Filminformatie:
Marvel Studios’ Captain Marve is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk. De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.

Genre : Actie
Regisseur : Ryan Fleck
Cast : Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace
Kijkwijzer : Nog niet bekend

Klara en de Gekke Koeien
Releasedatum: 9 maart
Kleuterbios: 17 maart

Filminformatie:
Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Genre: Animatie
Regisseur: Lise I. Osvoll
Cast: Daan van Rijssel, Donna Vrijhof, Wiebe-Pier Cnossen, Seb van den Berg, Desi van Doeveren, Enzo Coenen, Peggy Vrijens, Jorien Zeevaart, Nine Meijer, Rutger le Poole, Dennis van Schajik
Kijkwijzer: AL

What Men Want
Releasedatum: 14 maart
Ladiesnight: 13 maart

Filminformatie:
Wat mannen denken is geen geheim meer. Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel. Verder met o.a. Tracy Morgan, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Josh Brener, Tamala Jones, Phoebe Robinson, Max Greenfield, Jason Jones, Brian Bosworth, Chris Witaske en Erykah Badu. What Men Want is de nieuwe komedie van regisseur Adam Shankman (Hairspray) en producenten Will Packer en James Lopez (Girls Trip).

Genre: Komedie
Regisseur: Adam Shankman
Cast: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Tracy Morgan
Kijkwijzer: drugs, grof, 12j

The Last Reformation: The Life
Releasedatum: Wordt twee keer vertoond (18 en 20 maart)

Filminformatie:
Deze film doet je terugdenken aan de verhalen uit de Bijbel. “The Life” brengt een nieuwe beweging in beeld, die het leven van duizenden mensen heeft veranderd. Vanuit de woonkamer van popster Lou Bega (bekend van de wereldhit Mambo nr. 5) tot een dakloze straatbewoner in Brazilie laat de film wonderen zien die nog nooit op video zijn vastgelegd. Lou Bega vertelt: Dit is veel mooier dan de nominatie voor een Grammy Award, of wereldkampioen voetbal worden of wat dan ook maar. Dit is waar het werkelijk om draait. Popster Lou Bega: “Ik heb overal gezocht naar de waarheid maar had tot mijn spijt Jezus overgeslagen”. Het moment dat Lou Bega en zijn hele gezin wonderbaarlijk aangeraakt worden door de Heilige Geest en gedoopt worden in water is ontroerend, overweldigend en ontzagwekkend.

Genre: Documentaire

Dumbo 3D
Releasedatum: 27 maart

Filminformatie:
Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

Genre: Familiefilm
Regisseur: Tim Burton
Cast: Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito, Michael Keaton
Kijkwijzer: Nog niet bekend

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend