Deze maand weer veel nieuwe films in de Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Buiten is het koud en kil. Dit betekent lekker warm genieten van een leuke film samen met familie of vrienden bij De Bios Heerenveen.

De warme chocolademelk met slagroom staat al voor u klaar! Hieronder een aantal suggesties die De Bios voor u heeft geselecteerd:

Brugklas – De tijd van mijn leven
Releasedatum: 1 februari 2019

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse . Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy, een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Genre: Drama
Regisseur: Raymond Grimbergen
Cast: Sterre van Woudenberg, Vincent Visser, Niek Roozen, Julian Moon en meer
Kijkwijzer: AL

Poolse film: Diablo
Releasedatum: éénmalig op 3 februari 2019

(Pools) Bohaterem filmu jest młody chłopak, który ze względu na ciężko chorą siostrę postanawia zdobyć szybką kasę biorąc udział w nielegalnych wyścigach samochodowych.
(Nederlands) Diablo gaat over een jonge jongen genaamd Kuba die, vanwege zijn ernstig zieke zus, besluit snel geld te verdienen door deel te nemen aan illegale autoraces. Onderweg komt hij niet alleen in moeilijkheden, maar ontmoet hij ook een meisje – Ewa – met wie hij niet alleen de liefde voor het racen zal delen…

Pools gesproken, Engels ondertiteld
Genre: Actie
Regisseur: Michał Otłowski, Daniel Markowicz
Cast: Tomasz Włosok, Karolina Szymczak, Cezary Pazura, Rafał Mohr en meer
Kijwijzer: 12jr

De Lego Film 2 2D en 3D (NL)
Releasedatum: 6 februari 2019

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Genre: Actie, Animatie
Regisseur: Mike Mitchell
Cast: Berget Lewis, Holly Mae Brood, Dylan Haegens, Kees Tol en meer
Kijwijzer: 6jr

The Prodigy
Releasedatum: 7 februari 2019

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt

Genre: Horror
Regisseur: Nicholas McCarthy
Cast: Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Peter Mooney
Kijwijzer: 16+

Corgi 2D (NL)
Releasedatum: 9 februari 2019

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft.
Genre: Animatie
Regisseur: Ben Stassen
Cast: Buddy Vedder, Bridget Maasland, Freek Vonk
Kijwijzer: 6jr

Maja de bij: De Honingspelen 2D
Releasedatum: 10 februari 2019

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis.

Genre: Animatie
Regisseur: Sergio Delfino
Cast: Ilse Warringa, Coen en Sander, Olcay Gulsen
Kijwijzer: AL

Poolse film: Underdog
Releasedatum: éénmalig op 10 februari 2019

(Pools)Borys “Kosa” Kosiński to zawodnik MMA, który jest u szczytu formy. W najważniejszej walce ze swoim największym rywalem Deni Takaevem popełnia błąd, który przekreśla jego karierę.

(Nederlands) Boris “Kosa” Kosinski is een MMA-speler die aan de top staat. In het belangrijkste gevecht met zijn grootste rivaal, maakt Deni Takaevem een fout die zijn carrière tenietdoet.
Pools gesproken, Engels ondertiteld

Genre: Actie
Regisseur: Maciej Kawulski
Cast: Eryk Lubos, Mamed Khalidov
Kijwijzer: 16jr

Alita: Battle Angel 3D
Releasedatum: 14 februari 2019

Visionaire filmmakers James Cameron (Avatar) en Robert Rodriguez (Sin City) creëren een nieuwe, grensverleggende heldin in Alita: Battle Angel Een actievol verhaal over hoop, liefde en emancipatie.

Genre: Actie
Regisseur: Robert Rodriguez
Cast: Rosa Salazar, Keean Johnson, Christoph Waltz
Kijwijzer: 12jr

Ladiesnight: Verliefd op Cuba
Releasedatum: 13 februari 2019

Woensdag 13 februari om 20:00 hebben we de Ladiesnight met dit keer: Verliefd op Cuba!U ontvangt een welkomstdrankje bij aankomst en er staan hapjes klaar in de pauze. Na afloop van de film ontvangt u tevens een goodybag!

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Genre: Komedie, Romantiek
Regisseur: Johan Nijenhuis
Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Maaike Martens, Anouk Maas, Niek Roozen
Kijwijzer: 12jr

Poolse film: Planeta singli 3
Releasedatum: éénmalig op 17 februari 2019

(Pools) Każdy ma problemy z rodziną. Tomek i Ania wreszcie decydują się na ślub. Wesele – na prośbę Ani – odbędzie się na wsi, u krewnych Tomka, z którymi ten od pewnego czasu nie utrzymuje kontaktów. Okaże się, że jego bracia i matka są jak włoska rodzina – każda rozmowa grozi wybuchem, a od wielkiej miłości do awantury jest czasami tylko krok. Do tego matka Ani, która przyjeżdża na wesele z dużo młodszym partnerem, rozmija się z wyobrażeniami matki Tomka o statecznej teściowej dla syna.

(Nederlands) Iedereen heeft problemen met het gezin. Tomek en Ania besluiten uiteindelijk te trouwen. De bruiloft – op verzoek van Ania – zal plaatsvinden in het dorp, bij Tomek’s familie, met wie hij al enige tijd geen contact heeft gehad. Het zal blijken dat zijn broers en zijn moeder als een Italiaans gezin – elk gesprek dreigt te exploderen, en uit een grote liefde voor gevechten is soms slechts een stap. Daarnaast is moeder Ania, die met een veel jongere partner op een bruiloft komt, het niet eens met de foto’s van Tom’s moeder over de stabiele schoonmoeder van haar zoon. Er komen nieuwe problemen in het leven van bruiloftsgasten
Pools gesproken, Engels ondertiteld

Genre: Komedie, Romantiek
Regisseur: Sam Akina, Michał Chaciński
Cast: Piotr Glowacki, Sylwia Gola,Tomasz Karolak,Weronika Ksiazkiewicz en meer
Kijwijzer: 12jr

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend