Deze maand in de Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – Het is weer herfst. Mócht november nou koud, druilerig en nat worden, vrees en huil dan niet: de Bios in Heerenveen biedt uitkomst met een aantal heerlijke films.

Welke titels mag je zeker niet missen, als je tussendoor een rustmoment wilt pakken? Wel, deze.

Vanaf 8/11 Overlord
WOII. Een groep Amerikaanse paratroepers worden gedropt in bezet Frankrijk en ontdekken een geheim laboratorium waar maniakale experimenten plaatsvonden en komen oog in oog met een nieuw soort vijanden.

Vanaf 14/11 Fantastic Beast: The Crimes of Grindlewald
De krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald ontsnapt en Newt Scamander moet wederom jacht maken op hem.

Vanaf 22/11 Robin Hood
Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen…

Vanaf 28/11 The Grinch
De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

Vanaf 29/11 Possesion of Hannah Grace
Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit. Geregisseerd door Diederik van Rooijen (Penoza, Daglicht).

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend