Moniek Klijnstra, Berber Vonk en Rémon Kwant geselecteerd voor het WK inlineskaten in Barcelona

0

SINT JOHANNESGA – Moniek Klijnstra, Berber Vonk en Rémon Kwant van Gewest Fryslân geselecteerd voor het WK inlineskaten in Barcelona. Moniek Klijnstra (Sint Johannesga) greep tijdens het NK Inlineskaten twee keer goud bij de senioren dames.

In Wervershoof won ze de 200 meter sprint en in Medemblik was Moniek ook de snelste bij de One Lap, een baan/weg parcours van zo’n 400 meter. Rémon Kwant (Heerenveen) won in Wervershoof goud bij de heren senioren op de 500 meter series. Berber Vonk (Appelscha) werd derde bij de senioren tijdens de dames punten/afvalkoers en zilver op de dames afvalkoers. Tijdens de laatste dag in Medemblik bij het KPN NK baan/weg pakte ze brons bij de 10 km puntenkoers. Op basis van bovenstaande resultaten selecteerde Bondscoach Frank Fiers drie senioren Inlinskaters van het Gewest Fryslân: Moniek Klijnstra (Sintjohannesga), Berber Vonk (Appelscha) en Rémon Kwant (Heerenveen).

Foto: ©Martin de Jong

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend