DWP vrouwen kennen goed seizoen

0

SINT JOHANNESGA – Bij de voetbalvereniging DWP is het vrouwen en meisjes voetbal dit seizoen goed op dreef. Was het halverwege april al dat de VR2 kampioen werd.

Nu hun competitie bijna over is hebben ze maar liefst 18 punten meer dan nummer 2. DWP VR1 is ook met een super, uitzonderlijk scorend, seizoen bezig. Uiterste ongelukkig liep men nog de bekerfinale mis. In de competitie ging alles voortvarend echter directe tegenstander EBC/Delfstrahuizen VR1 won ook al hun wedstrijden zodat afgelopen zaterdag de beslissing om het kampioenschap ging vallen. Met een 3-1 winst werd DWP VR1 kampioen met maar liefst 133 doelpunten voor en maar 9 tegen. Gezamenlijk werden beide teams na afloop van de wedstrijd gehuldigd. Meer op www.vvdwp.nl

Foto: Tineke Schutten

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend