Danny Noppert onderuit tegen Adrian Lewis

0

BARNLEY – Danny Noppert uit Joure is zaterdagmiddag in Barnsley bij de laatste zestien geëindigd op het negende Players Championship van dit jaar. In een erg spannende wedstrijd ging de 28-jarige darter met 6-5 onderuit tegen tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis.

Beide mannen waren in vorm en de partij ging lange tijd gelijk op. Tot 5-5 wisselden Noppert en Lewis de legs af, maar toen de Fries een wedstrijddart miste, gooide Lewis uit. De twee eindigden opvallend genoeg met hetzelfde gemiddelde: ruim 102.

Spannende dag

De wedstrijden van Noppert zaterdag waren allemaal spannend. De darter won achtereenvolgens van Maik Kuivenhoven (6-5), Chris Dobey (6-5) en Kirk Shepherd (6-3).

Zondag wordt in het Engelse Barnsley het tiende Players Championship gehouden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend