Prana Vision dutch concepts & design Lemmer neemt Drukkerij de Jong uit Balk over

0

LEMMER/BALK – ‘’We houden van de geur van perfect gedrukt en vormgegeven drukwerk,’’ aldus Alita de Vries, mede-eigenaar van Prana Vision uit Lemmer.

Toen Dick de Jong van Drukkerij de Jong uit Balk aangaf te gaan stoppen met zijn all-round drukkerij en dit kenbaar maakte bij de creatieve partners de Vries uit Lemmer, waren ze er snel uit.

‘’Dick kennen wij als een zorgvuldige toeleverancier met kennis van zaken en wij hebben dan ook jarenlang prima samengewerkt met drukkerij De Jong,’’ aldus Anthonie de Vries, de andere helft van het creatieve team van Prana Vision. Drukkerij de Jong is een familiebedrijf dat al vanaf 1898 bestaat en van opa op vader op zoon is gegaan. Zo’n lang bestaansrecht zegt voldoende over de kwaliteit en service-gerichtheid en over de verbondenheid van de klanten aan drukkerij de Jong uit Balk.

“Dick zijn relaties passen bij ons. Men waardeert onze persoonlijke aanpak en de jarenlange ervaring als het gaat om vormgeving en marketingcommunicatie.”

Nieuw voor de relaties van Drukkerij de Jong is het feit dat ze naast het bekende drukwerk nu 1 adres hebben voor werkelijk alles op het gebied van vormgeving, marketing en communicatie: Prana Vision dutch concepts en design uit Lemmer pranavision.nl

Foto: FEM

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend