Lezen met je baby tijdens de BoekStart inloopochtend in Bibliotheek Balk

0

BALK – Op donderdag 12 december om 10.00 uur kun je in de Bibliotheek in Balk komen lezen met je baby.

Tijdens deze inloopochtend kunnen ouders met baby’s en peuters kennismaken met BoekStart en is er voor de kleintjes volop ruimte om te spelen en te ontdekken.

Je kunt vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en de verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby/peuter uitproberen. Verder wordt er voorgelezen en kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De Boekstart inloopochtenden worden iedere tweede donderdag van de maand gehouden en zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!

BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.

Kijk voor meer informatie op www.boekstart.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend