Scholencampagne Ho! Net yn ‘e Kliko! van start

0

DE FRYSKE MARREN – Veel spullen horen niet thuis in de grijze container voor restafval. Groen afval wordt het meest verkeerd weggegooid: zonde!

Dat vind ook Reitse Spanninga. Samen met Reitse én de vrijwilligers van Ho! Net yn ‘e Kliko! gaan we voor betere afvalscheiding. Thuis en op de basisscholen in onze gemeente. De scholen krijgen van ons een groene container, biobakjes voor in de klas en een lespakket over afvalscheiding van Ho! Net yn ‘e Kliko!

Gemeente De Fryske Marren is  trots op deze gezamenlijke campagne. Bekijk het filmpje met handige tips over #afvalscheiding voor thuis. Wordt vervolgd op de scholen!

Zit je op een basisschool in De Fryske Marren? Help dan mee aan betere afvalscheiding! Maak een VLOG met tips voor het slim weggooien van GFT- afval. Voor de VLOG met de slimste tips heeft gemeente De Fryske Marren een leuke prijs. Insturen kan tot en met zondag 12 januari 2020 naar info@honetynekliko.frl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend