Easyslim.nu Lemmer is verhuisd

0

LEMMER – Sinds April 2015 is Berber Könning actief met haar afslankstudio Easyslim.nu in Lemmer. Deze zeer goed bezochte studio is verhuisd naar een eigen pandje!

“We blijven op hetzelfde industrieterrein ’Lemsterpark, schuin achter de Karwei en kijken nu uit op de A6.De afslankstudio is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.” Easyslim staat bekend om haar gezellige ontvangst, behandelkamers en gespreksruimte met een huiselijke sfeer, aldus de trotse eigenaresse.”

Berber Könning is als eerste franchisenemer van deze succesvolle formule gestart in Lemmer. Als zelfstandig ondernemer leidt ze nu 5 studio’s in Friesland. Ze is, met haar 15 medewerkers, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestigingen. Daarnaast is Berber sinds oktober dit jaar aangesteld als algemeen directeur van de Easyslim.nu formule.

De studio’s van Easyslim.nu werken met een zeer geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op de behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

Op 23 november j.l. was de feestelijke opening van de nieuwe locatie.
Wil je ook graag zien en horen wat wij doen?
Bel of app voor een intake en proefbehandeling!

Nu van € 89,- voor € 49,- en ontvang een leuke goodiebag (op=op)
0683854719, of mail naar friesland@easyslim.nu
Of boek zelf in via www.easyslim.nu

Easyslim.nu locaties in Friesland zijn open van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 21:00 uur en vrijdag van 09:00 tot 13:00.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend