Budgetcoach Eef van Opdorp geeft gratis bespaartips in Joure

0

JOURE – Woensdagavond 20 november komt budgetcoach en tv-bekendheid Eef van Opdorp naar ’t Haske in Joure. Eef is bekend van programma’s als ‘Uitstel van Executie’ en ‘Geld maakt gelukkig’.

De bijeenkomst is gratis te bezoeken voor iedereen die interesse heeft in budget- en besparingstips.

Informele bijeenkomst

Geldzaken zijn eigenlijk nooit echt leuk. Eef van Opdorp wel. Zij legt geldzaken op een luchtige en humoristische manier uit. Haar motto is: “Als ik het niet snap, dan snapt niemand het”. Inkomsten en uitgaven bijhouden geeft rust. Het laat ook zien waar eventueel bespaarkansen liggen. Gemiddeld kunnen bezoekers 100 euro besparen.

Mogelijk gemaakt door sociaal betrokken organisaties

De organisaties Sociaal Werk De Kear, Humanitas, VerSUS en Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland zijn de organisatoren van deze bijeenkomst. Tjalling Visser van Humanitas Thuisadministratie: “Verschillende organisaties in de Fryske Marren ondersteunen mensen bij hun geldzaken. Samen kunnen we mooie dingen creëren. Deze bijeenkomst is daar een voorbeeld van. Ik hoop en verwacht dat deze samenwerking een vervolg krijgt.”

Aanmelden

Aanmelden kan gratis via: www.rabobank.nl/zwf-sneek/besparen . Mensen die geïnteresseerd zijn en geen vervoer hebben naar de bijeenkomst kunnen dit aangeven. De organisatie neemt dan contact op om samen naar een oplossing te zoeken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend