Klik & Tik; computercursus voor beginners in de Bibliotheek in Lemmer

0

LEMMER – Woensdag 30 oktober om 10.00 gaat in de Bibliotheek in Lemmer de cursus Klik & Tik van start.

Mensen die weinig tot geen ervaring met de computer hebben en moeite hebben met het gebruik hiervan, kunnen dit in de Bibliotheek komen oefenen met het gratis programma van Klik & Tik.
Klik & Tik bestaat uit drie delen en deelnemers kunnen zelf kiezen welk onderdeel van de cursus ze willen doen:  “Klik & Tik-de basis” start bij het begin. Men leert typen, e-mailen en men gaat het Internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kan men zelf oefenen.

“Klik & Tik- het internet op” helpt de weg te vinden op internet. Men leert er te zoeken en hoe men websites kan bekijken. Hoe wordt een email geschreven en hoe “download” je bestanden? Alles wordt direct geoefend op een speciale website.

Bij “Klik & Tik – samen op ’t web” wordt geoefend met sociale media. Geleerd wordt hoe Facebook, Skype en WhatsApp werken en men maakt kennis met Instagram, LinkedIn en YouTube.

Er is plaats voor acht deelnemers. Elke deelnemer kan maximaal acht weken achter elkaar de cursus volgen. Deelname is gratis. Wie wil meedoen, wordt aangeraden zich vóór 25 oktober 2019 aan te melden. Dit kan aan de balie in de Bibliotheek of telefonisch, 0514 561474.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend