Theatergezelschap “FLJIMSK” met “Wêr sil dit hinne…?“ in Partycentrum ‘t Haske

0

JOURE – Drie Friese toppers bundelen opnieuw hun krachten.  Het eerste theaterprogramma van zangeres Griet Wiersma, troubadour Piter Wilkens en goochelaar Minze Dijksma werd al enthousiast ontvangen.

Recensenten spraken over een “heerlijke avond” (De Woudklank) en een “hilarische show” (Heerenveense Courant).

Griet Wiersma en Piter Wilkens boeien en ontroeren met hun zangtalent en brengen ook verrassende duetten.  Minze Dijksma verbluft het publiek met zijn goochelkunsten.  In de prachtige sketches worden hun afzonderlijke kwaliteiten een komische optelsom. De komische typetjes van Griet ,  gecombineerd met de gortdroge humor van Piter en Minze.

Ze bieden een programma om alle zorgen uit het dagelijkse leven te vergeten en verbazen zich over de jachtige wereld waarin we leven. Griet, Piter en Minze vragen zich dan ook af: “Wêr sil dit hinne…? ” Deze heerlijk afwisselende show komt op vrijdag avond 4 oktober om 20.00 uur naar ‘t Haske in Joure

Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij Primera De Heij Tel. 0513 413501 en bij ‘t Haske bij Henk van Bruggen Tel. 0513 415281 Men kan ook een mail sturen om te reserveren naar info@haske-joure.nl En natuurlijk zijn de kaarten af te halen bij Primera De Heij en ‘t Haske

De entree voor deze heerlijke ontspannen avond is € 15,- We doen samen ons best voor een fijne avond….“ út’e sleur ”…!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend