Eerste editie van Friesians@theBeach trekt ondanks regen veel publiek

0

LEMMER – Woensdagavond is de 1ste editie van Friesians@theBeach op het strand van Lemmer gehouden.  Het indrukwekkende evenement trok ondanks het druilerige weer veel publiek.

De toeschouwers genoten van een prachtig  showprogramma van voornamelijk Friese paarden. De alom geprezen “zwarte parels” van Friesland tonen aan het publiek hun bijzondere kunsten tegen het decor van het IJsselmeer.

Rintje Ritsma was de “Special Guest” van de avond. Hij opende het evenement op een Friese hengst van Hendrik Eppinga openen. Later in het programma, ging Rintje op zijn crossmotor de strijd aangaan met het vierspan van marathonrijder Anne Okkema. Wie is de snelste? Kortom, een zeer gevarieerd programma voor jong en oud!

Foto’s: Hielke Weening

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend