Spektakel met Friese paarden op het strand van Lemmer

0

LEMMER – Woensdagavond 14 augustus, vindt de 1ste editie plaats van een indrukwekkend evenement genaamd: Friesians@theBeach.

Het evenement vindt plaats op het strand van Lemmer. Het is een showprogramma van voornamelijk Friese paarden. De alom geprezen “zwarte parels” van Friesland tonen aan het publiek hun bijzondere kunsten tegen het decor van zonsondergang in het IJsselmeer. Er zullen zo’n 40 deelnemers aanwezig zijn, waaronder diverse kampioenen, De paarden zullen zowel onder het zadel als aangespannen te bewonderen zijn. Rintje Ritsma is op deze avond onze “Special Guest” en hij zal het evenement op een Friese hengst van Hendrik Eppinga openen. Later in het programma, zal Rintje op zijn crossmotor de strijd aangaan met het vierspan van marathonrijder Anne Okkema. Wie is de snelste? Kortom, een zeer gevarieerd programma voor jong en oud! Het programma begint om 19.30u uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. De toegang is gratis!

Foto’s: Karin Kruize (Gemaakt tijdens repetitie maandagavond)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend