Kleurrijke afsluiter van Friese Ballonfeesten 2019

0

JOURE – Zondag was de vijfde avond en tevens de laatste voor de Friese Ballonfeesten. De Friese Ballonfeesten konden op een prachtige ballonavond worden afgesloten. Rond acht uur werden de eerste luchtballonnen in gereedheid gebracht.

En ze gingen dan ook allemaal de lucht in! Wat een mooi kleurrijk spektakel, het publiek genoot volop. De ballonnen gingen deze avond richting Heerenveen. Op de wegen en bermen was het een gezellige drukte.

De organisatie kan zeker spreken van vijf mooie ballondagen. Alle dagen konden er ballonnen de lucht in. Zaterdagmiddag moesten de activiteiten op de Nutsbaan worden afgelast door het regenachtige weer. Maar verder elke avond spektakel op de Nutsbaan. Twee dagen moest er een bezoekersstop worden ingevoerd, meer dan 7500 mensen op de baan! Geweldig ! Wij hebben genoten, u ook? Op naar Friese Ballonfeesten 2020!

Foto’s ©Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend