Ultimate Men’s Fair trekt weer veel bezoekers

0

JOURE – Na het geweldige succes van 2017 kon een nieuwe editie van de Ultimate Men’s Fair niet uitblijven.

Onder leiding van een groep jonge, enthousiaste mannen werd in 2017 de mannelijke tegenhanger van de Libelle zomerweek eens even goed op de kaart gezet. Zaterdag was het tijd voor de tweede editie van het evenement in park Heremastate. Ook deze editie kon weer rekenen op duizenden bezoekers.

De organisatie vertelt: “We hebben hard gewerkt om weer wat vets neer te zetten dit jaar, en dat is absoluut gelukt! Park Heremastate is  weer omgetoverd tot een walhalla voor de man. Groot, klein, jong of oud. Voor iedere man is er wat te beleven op The Ultimate Men’s Fair. Zo waren er spectaculaire BMX demonstraties, kan je meedoen aan het Formule 1 bandenwisselspel, racen over het mountainbikeparcours, of in een Land Rover stappen en vervolgens manoeuvreren over een spectaculaire mobiele rollercoaster. Wat wil je nog meer als man!”

Diverse gave en veel lokale bedrijven waren aanwezig met een stand waar demonstraties werden geven en gadgets verkocht.

Mannen moeten natuurlijk voldoende eten en drinken, ook dat zat weer goed dit jaar. De horeca van Joure stond klaar met eten waar het water je van in de mond loopt en een ruime voorraad aan diverse dranken en fusten bier. Daarnaast kon het publiek de hele dag genieten van live muziek, met ’s avonds als klapper op de vuurpijl The Ultimate Gun’s n Roses Tribute band.

Zowel organisatie als deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend