Wethouder Lucienne Boelsma op stage bij de Wereldwinkel

0

JOURE – Lucienne Boelsma, wethouder van de Fryske Marren, “loopt stage” bij allerlei maatschappelijke organisaties.

Zo bracht ze op vrijdag 12 juli een bezoek aan Wereldwinkel Joure, waar bestuursleden Martha Miedema en Barbara Elskamp o.a vertelden over de problemen bij het vinden van vrijwilligers en hoe moeilijk het is om het tegenwoordig financieel rond te krijgen. Ze was enthousiast en een en al oor. Zelf schrijft ze op Twitter: “Onder de indruk van het aantal vrijwilligers, de producten en natuurlijk het doel. Eerlijke handel met oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ik zou zeggen.. neem eens een kijkje. Het is de moeite waard!”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend