Met 1 been over de “glasvezel”finish… dit kan niet meer misgaan!

0

DE FRYSKE MARREN – “Dat netwerk gaat er komen!”. Met deze positieve woorden geeft Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf al voor het einde van de campagne meer zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk in het buitengebied.

Ook het verloop van de aanmeldingen in de kernen ziet er goed uit. De verwachting is dat veel inwoners zich de komende dagen nog aanmelden bij DFMopGlas en Glasvezel buitenaf.

Geen twijfel meer

Jaap Bosma, initiatiefnemer van DFMopGlas is blij dat het netwerk voor de inwoners van het buitengebied nu zo goed als zeker is gesteld: “Wij hebben ons altijd hard gemaakt voor glasvezel voor íedereen in De Fryske Marren. Om dat te realiseren is een succesvolle campagne in het buitengebied een voorwaarde voor de aanleg in de kernen. Dat we de drempel in het buitengebied gaan halen, geeft ons vertrouwen dat het in de kernen ook goedkomt. Laten we er de komende dagen samen voor gaan!”

Aanmelden kan nog tot 1 juli

Alle inwoners uit het gebied (binnen- & buiten de bebouwde kom) kunnen zich nog tot maandag
1 juli aanmelden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend