Weesfietsen binnenkort verwijderd bij busstation Lemmer

0

LEMMER – Binnenkort start de uitbreiding van de fietsenstalling op het busstation in Lemmer. Tijdens de werkzaamheden wordt er een tijdelijke fietsenstalling gerealiseerd.

Voor het nieuwe schooljaar is de nieuwe stalling klaar. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, moeten alle fietsen verwijderd worden uit de fietsenstalling.

Fietswrakken worden verwijderd

Op 1 juli worden fietsen waarvan de gemeente denkt dat die niet meer gebruikt worden verwijderd en afgevoerd. Ze worden daarna zes weken opgeslagen. De komende dagen hangen we aan deze fietsen een label met de waarschuwing dat deze fiets verwijderd wordt.

Nette fietsen worden verplaatst

De tijdelijke fietsenstalling wordt ongeveer een week voordat de huidige stalling wordt leeggeruimd geopend. Maak vanaf dat moment dan ook gebruik van de tijdelijke stalling. Fietsen die toch nog gestald zijn in de huidige stalling, worden voor aanvang van de werkzaamheden door de aannemer verplaatst naar de tijdelijke stalling.

Als de fiets met een ketting is vastgemaakt, wordt deze ketting doorgeknipt en wordt de fiets in een afgesloten container opgeslagen. Op vertoon van de juiste sleutel kan de eigenaar zijn of haar fiets weer ophalen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend