Geslaagd bezoek partnergemeente Drolshagen

0

DE FRYSKE MARREN – Afgelopen weekend ontving gemeente De Fryske Marrenwe het gemeentebestuur van hun partnergemeente Drolshagen uit Duitsland.

De stedenband tussen Drolshagen-De Fryske Marren is ontstaan in 1969 en bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar. In deze periode zijn verschillende uitwisselingen ontstaan tussen verenigingen uit beide gemeenten, op gebied van sport en cultuur. Dit verbindt onze gemeenten dan ook. Denk aan zwemmen, schaken, muziek, basketbal en voetballen.

Afgelopen jubileumweekend bezochten de  gasten uit Drolshagen een aantal lokale evenementen: Lemmer Ahoy, de Elfsteden Oldtimer rally in Sloten, de Kunstroute Tsjûkemar in Echten en het InsideOutfestival met popbandjes in Joure. Een afwisselend programma waarbij zij een goed beeld kregen van de vele bruisende activiteiten in de gemeente. Al met al een geslaagd en feestelijk weekend. In het weekend van 13-15 september 2019 vindt, in verband met het jubileumjaar, een bezoek plaats van het gemeentebestuur van De Fryske Marren aan Drolshagen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend