Amsterdamse dag in Langweer op zaterdag 15 juni

0

LANGWEER – Zaterdag 15 juni 2019 organiseert de Vereniging voor volksvermaken Langweer de Amsterdamse dag.

Straatnaamborden, muziek en de horeca, alles krijgt een Amsterdams tintje .

Vanaf 10.00 uur is “ De Bourren” van Langweer gevuld met marktkramen en auto’s voor de kofferbakverkoop. De kinderen mogen een kleedje neerleggen en spulletjes verkopen. Er is een draaiend rad, waar leuke prijzen mee zijn te winnen.

En om de gezelligheid compleet te maken is er in de middag live muziek aanwezig. Entertainment voor jong en oud, onder andere met een oude sleepboot die tochtjes over de haven maakt, de brandweer is aanwezig en zal demonstraties verzorgen en voor kinderen zijn er elektrische quads.

Voor iedereen dus genoeg te beleven op 15 juni!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend