Beleef muziek en dans tijdens de open lesweek van It Toanhûs

0

JOURE – Van 3 t/m 7 juni kan je een kijkje nemen bij de muziek- en danslessen van It Toanhûs, het centrum voor de kunsten in gemeente de Fryske Marren.

Op de locaties Joure, Lemmer, Balk en St.Nyk is het mogelijk om bij de lessen binnen te lopen en een goede indruk te krijgen van de cursus. Denk hierbij aan drum-, zang- en pianoles, maar ook het bijwonen van de bandrepetities, streetdance of de les klassiek ballet. Er is dus veel te zien en horen! Als je het wel ziet zitten, kan je zelfs direct mee doen met een van de groepslessen. Spring ertussen bij een les dans of zing een liedje mee bij het kinderkoor.

Na je bezoek krijg je als bedankje een goodiebag mee naar huis. En ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor een proefles! Meer informatie over de lessen en tijden is te vinden op de website www.toanhus.nl. Kom zonder aanmelden langs tijdens de open lesweek en ontdek wat er allemaal te beleven is bij It Toanhûs.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend