Feestweek boordevol activiteiten in Oudehaske / Nijehaske

0

OUDEHASKE – Komende week, 23 tot 26 mei, is het alweer tijd voor de jaarlijkse feestweek van Oudehaske / Nijehaske. Eén van de eerste tentfeesten van het seizoen.

Op donderdag 23 mei wordt er na de intocht van de avond4daagse om 20.00 uur afgetrapt met een Friese toneelavond m.m.v. toneelvereniging Fleurich Opnij uit Oudehaske. Het stuk “In skat yn it kleaster” zal weer voor veel schatergelach en hilarische momenten zorgen. Kortom, zeker een reden om heen te gaan.

Vrijdag 24 mei zullen in de ochtend voor de kinderen uit Oudehaske en Nijehaske kinderspelen worden verzorgd. Vanaf 18.00 uur is het weer tijd voor de traditionele Playback show, waar jong en oud hun muzikale kunsten kunnen vertonen, welke door een vakjury zullen worden beoordeeld. De avond wordt afgesloten met een optreden van Feest DJ Kevin!

Zaterdag 25 mei begint het feest met een gezellige morgen. Er is o.a. een mobiele dierentuin aanwezig, waarbij tevens op een echte kameel gereden kan worden! De muzikale omlijsting deze ochtend wordt verzorgd door Shantykoor “De Odd Swallows”. In de middag zal er op diverse onderdelen fysiek gestreden worden tijdens de Jeugdmeerkamp, waarna vanaf 18.30 uur geestelijk de strijd aan wordt gegaan tijdens de Tent Pub Quiz. De zaterdag wordt vanaf 22.00 uur feestelijk afgesloten met een optreden van de band “Straight On Stage”!

Zondag 26 mei wordt de feestweek weer afgesloten met een tentdienst, m.m.v. “zanggroep Samar”.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend