Balk Vooruit op wijkschouw met Gemeente De Fryske Marren

0

BALK – Op 21 mei 2019 gaat plaatselijk belang Balk Vooruit op een zogenoemde wijkschouw met Dorpencoördinatoren De Fryske Marren en de wijkbeheerders Henk Bolding en Ruurd Zijlstra van Gemeente De Fryske Marren.

Een wijkschouw houdt in dat Balk Vooruit samen met de gemeentemedewerkers in Balk gaat kijken of er gemeentelijk onderhoud nodig is op bepaalde locaties. Denk hierbij aan maai werk, onderhoud plantsoenen, schoonmaak we…rkzaamheden, zwerfvuil, snoeien bomen, kapotte gemeentelijke eigendommen, ect. Het gaat hierbij om klein onderhoud.

Balk Vooruit heeft daarbij ook hulp nodig van de inwoners. Zijn er situaties die aangepakt moeten worden? Is er bijvoorbeeld een straat waar de stoeptegels los liggen, of waar takken deels over de weg groeien? Meldt het dan voor 19 mei 2019 bij Balk Vooruit via info@balkvooruit.nl. Geef een duidelijke omschrijving van de situatie en locatie die aangepakt moet worden, graag met een foto erbij. Meldingen via facebook kunnen niet worden meegenomen.

Balk Vooruit zal de binnen gekomen situaties tijdens de wijkschouw onder de aandacht brengen van de wijkbeheerders.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend