Verrekijker DemoDag bij Foto-Groep Heerenveen op zaterdag 20 april

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 20 april organiseert Foto-Groep Heerenveen voor de tweede keer een Verrekijker DemoDag.

Tijdens deze dag kunt u vrijblijvend vele verschillende verrekijkers en spotting scopes testen & vergelijken. De hele dag kunnen we u alles vertellen op het gebied van verrekijkers, spotting scopes en accessoires en kan het deskundige personeel al uw vragen beantwoorden. Alle verrekijkers van Bushnell zijn aanwezig ook de nieuwe 2019 lijnen zoals de Forge, Nitro, Engage en Prime.

Bushnell heeft oplossingen voor iedere natuurliefhebber en zorgt voor optimale kleuren, contrast en lichttransmissie: een ware lust voor het oog. In de showroom van Foto-Groepkun je dit tijdens de DemoDag één op één beleven.

,,In ons assortiment hebben we kijkers van Bushnell, Meopta, Bynolyt, Pentax, Dörr en Kenko.
Tevens geniet u tijdens deze dag van aanbiedingen en kortingsacties op vele producten. Oftewel, dé uitgelezen kans om een passend advies te krijgen en zelf vele kijkers met elkaar te vergelijken. Ook hoeft er voor dit evenement geen entree betaald te worden” laat Arif Gumussu van Foto-Groep Heerenveen weten.

U bent welkom zaterdag 20 april van 10:30 tot 16:00 uur in onze winkel aan de Wettertoer 4 in Heerenveen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend