PLUS Siemonsma en lokale verenigingen zetten uniek 1-2tje op!

0

BALK – PLUS Siemonsma houdt een grote clubactie voor lokale sportverenigingen. Leden kunnen vanaf 17 maart niet alleen sparen voor gratis, persoonlijke Fanartikelen, maar ook de verenigingskas vullen!

Regelmatig zijn er aantrekkelijke spaaracties bij PLUS Siemonsma maar nooit eerder werd er zo’n groots opgezette ClubFundactie op touw gezet als nu omdat er meerdere lokale verenigingen bij betrokken zijn. Als lokale supermarkt doen we graag iets voor de gemeenschap en we denken dat we met deze actie veel mensen een plezier doen.

Het mooie van de actie is dat er gratis gespaard kan worden voor gepersonaliseerde Fanartikelen, terwijl er tegelijkertijd gespaard wordt voor de clubkas. De afgelopen weken zijn de leden van de verenigingen: v.v. Balk, v.v. De Walde, s.v. NOK, DBS Balk, k.c. Harich en k.v. DTG individueel op de foto gezet.

De leden, maar ook familie en vrienden uiteraard, kunnen sparen voor Fanartikelen met de eigen foto erop.

Bij elke tien euro aan boodschappen wordt een spaarzegel verstrekt. Alle leden krijgen een eigen online Fanshop op www.clubfund.nl, waar ze de zegels kunnen verzilveren voor Fanartikelen. Bijvoorbeeld voor een broodtrommel, een mok, een placemat, teenslippers, een muismat of tas met eigen foto. Ook kan er gespaard worden voor artikelen met alleen het clublogo erop.

Aan het einde van de actie halen de leden persoonlijk hun Fanartikelen op. Van elke gespaarde zegel gaat een deel van de verkoopwaarde rechtstreeks naar de clubkas.

De spaaractie loopt van 17 maart tot 25 mei 2019. De uiterste datum om zegels te verzilveren is 1 juni 2019, ca. 3 weken later kunnen de leden hun gespaarde Fanartikelen ophalen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend