Aerial Promos & Cine One Films vestigen zich op de Taanderij in Lemmer

0

LEMMER – Videoproducties zijn anno 2018 een ‘hot’-item en bijna onmisbaar in onze huidige maatschappij.

Al enkele jaren houdt Aerial Promos & Cine One Films zich bezig met het produceren van hoogwaardige video-content voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Nu de vraag naar video-content groeit, groeide eveneens de behoefte naar een grotere geschikte werkruimte.

,,Deze hebben wij gevonden op een prettig gelegen locatie bij de heren van Frankema Vastgoed aan de Taanderij in Lemmer. Naast onze videoproducties hebben wij eveneens ervaring in fotografie, grafisch design en vormgeving. Nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden, producties of wat wij voor u kunnen betekenen? De koffie staat voor u klaar en wij maken graag kennis met u op zaterdag 1 december a.s. van 10:00-15:00 aan de Taanderij 1C in Lemmer” laat Yordi Schouten van Aerial Promos & Cine One Films weten.

Bekijk hieronder de video-uitnodiging!

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend