Een prachtige ballonvaart boven De Fryske Marren!

0

JOURE – GrootHeerenveen en Fryske Marren redacteur Dennis Stoelwinder en bladmanager Marianne Bouwman van Ying Media mochten op de startavond van de Friese Ballonfeesten in Joure meevaren in de ballon van Roza Ballonvaarten.

Omstreeks half negen was er groen licht en kon de heteluchtballon klaargemaakt worden voor de vaart. Via Scharsterbrug voer de bont gekleurde ballon richting Sloten. Na een vaart van ruim drie kwartier zette de piloot de ballon in het weiland nabij Wijckel. Na het inpakken van de ballon werden de passagiers gedoopt met champagne. Tevens ontvingen zij een certificaat.

“Een schitterende ervaring die ik iedereen kan aanraden! je hebt het gevoel alsof je op een balkon staat. Het was redelijk helder weer, dus hadden de passagiers een mooi uitzicht over de natuur en wateren die De Fryske Marren rijk is” aldus Dennis.

Uiteraard had onze redacteur zijn camera meegenomen. Hieronder het resultaat!

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend