Sjinkie Knegt maakt zijn rentree in shorttrack

0

BANTEGA – Sjinkie Knegt maakt bij de wereldbekerfinale komend weekend in de Sportboulevard Dordrecht zijn rentree na ruim een jaar afwezigheid. Op social media plaatste de Bantegaaster een juichende foto met de tekst ,, Wanneer je hoort dat je weer mag racen na 402 dagen van herstel.”

Knegt raakte vorig jaar, vlak voor de ISU EK Shorttrack in Dordrecht, zwaargewond bij een incident met zijn houtkachel. Afgelopen week reisde hij als voorbereiding met het team van bondscoach Jeroen Otter mee naar de ISU World Cup in Dresden. Daar kwam hij  echter nog niet als deelnemer in actie.

Sjinkie Knegt zal in Dordrecht deelnemen op de 1000 meter en 1500 meter. Ook staat hij aan de start bij de teamonderdelen mixed en mannen relay.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend