Foto’s / Volle bak voor komische ‘Yn’e Keetring’

0

BALK – Toneelvereniging ‘de Trochsetters’ speelde vrijdag voor een uitverkochte zaal de eerste voorstelling van het blijspel ‘Yn’e Keetring’. Het stuk is een klucht uit de pen van Ton Elstgeest en is in het Fries overgezet door Abele Krist.

In het toneelstuk speelt de smartphone, of tûke tillefoan, een belangrijke rol. ‘Yn’e Keetring’ zit vol met hilarische scénes. Het speelt zich af in de keuken van de steenrijke familie Laarmans. Zij geven een feest en hebben daarvoor plaatselijke cateraar Ed Kroket ingehuurd. Dat hij geen enkele ervaring met catering heeft, levert met grote regelmaat scénes op waarbij het publiek in lachen uitbarst.

‘Yn’e Keetring’, met regie door Margré Deinum, wordt vanavond nog een keer opgevoerd in de Treemter. Ook deze voorstelling is uitverkocht.

Foto’s Gewoan Dwaan / Douwe Bijlsma

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend