Onderzoek naar welzijn en wonen in gemeente De Fryske Marren

0

DE FRYSKE MARREN  – Gemeente De Fryske Marren wil graag weten wat onze inwoners vinden van hun welzijn en het wonen in onze gemeente.

Daarom heeft de gemeente onafhankelijk onderzoeksbureau Enneüs gevraagd een onderzoek voor uit te voeren. Begin deze week hebben 2.500 willekeurige adressen in de gemeente een vragenlijst ontvangen. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om het welzijnswerk in de gemeente verder te verbeteren.

Heeft u de vragenlijst ontvangen? Dan verzoekt de gemeente u deze in te vullen. Onderzoeksbureau Enneüs behandelt uw antwoorden vertrouwelijk en anoniem. De gemeente ontvangt alleen de resultaten van het onderzoek, niet de individuele antwoorden.

Wilt u weten wat de resultaten van het onderzoek zijn? Eind april kunt u de deze bekijken op de website van gemeente De Fryske Marren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onderzoeksbureau Enneüs via helpdesk@enneus.nl. Zij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur ook bereikbaar via telefoonnummer 050 20 53 048.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend