Lezen met je baby tijdens de inloopochtend BoekStart in Bibliotheek Lemmer

0

LEMMER – Op donderdag 17 januari organiseert de Bibliotheek in Lemmer van 10.00 tot 11.00 uur een inloopochtend Ontdek BoekStart, waar (groot)ouders van baby’s en peuters kunnen ervaren hoe leuk lezen met je jonge kind is.

Tijdens deze bijeenkomsten kun je vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, maak je kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby/peuter, wordt er voorgelezen en kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.
De BoekStart inloopochtenden, die iedere derde donderdag van de maand georganiseerd worden, zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!
BoekStart
BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.
Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.

Kijk voor meer informatie op www.boekstart.nl

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend