Leerling in de boeien bij spreekbeurt, maar agent heeft geen sleuteltje

0

LEMMER- Vrijdag kreeg de politie een bijzondere melding vanuit basisschool de Arke te Lemmer.

Aldaar was een politieagent van de eenheid Amsterdam zo aardig een kind te helpen met zijn spreekbeurt over de politie. Deze Amsterdamse agent had voor de nodige interactie een van de kinderen zijn handboeien omgedaan toen hij er achter kwam dat hij het sleuteltje niet bij zich had. Hierop werd de hulp van Politie de Fryske Marren gevraagd.  Met enige spoed zijn zij naar de basisschool gereden om het kind te bevrijden van de handboeien. Hilariteit alom. Voor het kind een ervaring om nooit te vergeten!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend