Winterwandeling in Bantega

0

BANTEGA – Oranjevereniging Trouw aan Oranje, ijsclub de Polder, toneelvereniging Op Nij Feriene, Gemengd koor Sjongernocht, Stichting Iepenloftspul en S.C.C. de Pomp organiseren op zaterdag 12 januari voor de vierde keer de Winterwandeling van Bantega.

Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 11 en 22 kilometer.

Als je aan de wandeling meedoen wilt, kun je je opgeven via 0514-551295 of via winterwandelingbantega@gmail.com. De kosten voor deelname bedragen 6 euro, inclusief een kop snert na afloop.

Deelnemers aan de tocht van 22 kilometer starten tussen 9.00 en 10.00 uur en deelnemers aan de tocht van 11 kilometer kunnen starten tussen 9.00 en 11.00 uur. Tevens wordt er een wintermarkt georganiseerd in S.C.C. de Pomp. Deze vindt plaats tussen 11.00 en 15.00 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend