Spannende strijd bij Gaasterlân Rabo Run

0

BALK – De achtste editie van de Gaasterlân Rabo Run was weer een groot succes. De deelnemers konden kiezen uit een parcours van 4 mijl, 11,8 kilometer of een halve marathon. Uiteindelijk haalden bijna 640 lopers de eindstreep.

Naast de recreatieve deelnemers waren er natuurlijk ook lopers die de afstand probeerden te winnen. Op verschillende afstanden leverde dit een spannende strijd op. Zo finishten de nummers één, twee en drie op de vier mijl voor de vrouwen binnen een halve minuut van elkaar. Uiteindelijk was Melanie de Munnik de snelste. Op de 11,8 kilometer waren de verschillen zelfs nog kleiner. De top drie eindigde nu binnen 22 seconden van elkaar. Anita Flapper kwam als eerste over de streep. De halve marathon voor de dames werd gewonnen door Bertina de Vries

Bij de heren was Tsjerk Dijksma de snelste op de 4 mijl. Bram Kielman klopte Jan Sytze Jonker in de sprint om de zege op de 11,8 kilometer en Riekele Kobus bleef iedereen voor op de halve marathon.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend