Deze maand weer nieuwe films in de Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – De koudere maanden zijn aangebroken. Dit betekent lekker warm genieten van een leuke film samen met familie of vrienden bij De Bios Heerenveen.

De warme chocolademelk met slagroom staat al voor u klaar! Hieronder een aantal suggesties die De Bios voor u heeft geselecteerd:

Creed II
Releasedatum:  9 januari 2019

Creed II gaat over teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden. Het leven is voor Adonis Creed (Michael B. Jordan) een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven.

Genre:                 Actie
Regisseur:          Steven Caple Jr.
Cast:                    Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Kijkwijzer:          12jr
Trailer:              https://www.youtube.com/watch?v=u22BXhMu4tI

Hoe tem je een draak 3 in 2D en 3D
Releasedatum:  12 januari 2019

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilm series ooit: Hoe tem je een draak 3. Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn.

Genre:                Actie, Animatie
Regisseur:          Dean DeBlois
Cast:                    Patrick Martens, Terence Schreurs
Kijkwijzer:          6jr
Trailer:                 https://www.youtube.com/watch?v=aGpkBMigX_k

Mary Queen of Scots
Releasedatum:  17 januari 2019

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Mary is vastbesloten om meer te worden dan een boegbeeld voor de Schotten. Ze wil aanspraak maken op de Engelse troon, waarmee ze de heerschappij van Elizabeth bedreigt. Bedrog en samenzweringen in beide hofhoudingen brengen zowel de Engelse als Schotse troon in gevaar en zullen uiteindelijke de loop van de geschiedenis bepalen.
Genre:                Drama
Regisseur:          Josie Rourke
Cast:                    Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, David Tennant
Kijkwijzer:          16+
Trailer:                 https://www.youtube.com/watch?v=wnqjSgMU36U

Glass
Releasedatum:  17 januari 2019

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films – Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal – samen in één explosieve, thriller: Glass.
Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn evenals Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook wel bekend als Mr. Glass. James McAvoy vergezelt hen vanuit Split in zijn rol als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige gevangene die een ontmoeting met het beest overleeft.
Genre:                 Thriller
Regisseur:          M. Night Shyamalan
Cast:                    Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy
Kijkwijzer:          16+
Trailer:                 https://www.youtube.com/watch?v=95ghQs5AmNk

The Favourite
Releasedatum:   24 januari 2019

Het begin van de 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Desondanks beleven eendenraces en het eten van ananas hun hoogtijdagen. De broze koningin Anne (Olivia Colman) zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah (Rachel Weisz) regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woede uitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail (Emma Stone) arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Wanneer Sarah, Abigail onder haar vleugels neemt, ziet Abigail een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen.

Genre:                Drama
Regisseur:          Yorgos Lanthimos
Cast:                   Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, Mark Gatiss
Kijkwijzer:          12jr
Trailer:                 https://www.youtube.com/watch?v=SYb-wkehT1g

Vals
Releasedatum:  24 januari 2019

Een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Verhoudingen worden op scherp gezet… weten de vier meiden wel alles van elkaar?

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender.

Genre:                Thriller
Regisseur:          Dennis Bots
Cast:                    Romy Gevers, Niek Roozen, Holly Mae Brood, Thijs Boermans
Kijwijzer:             12jr
https://www.youtube.com/watch?v=Hg0-PAs-6UU

Schindler’s list
Releasedatum:  27 januari 2019

Steven Spielbergs krachtige meesterwerk Schindler’s List is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Duitse oorlogsprofiteur Oskar Schindler (Liam Neeson) die tijdens de Tweede Wereldoorlog de levens redde van ruim duizend Joodse arbeiders. Het is de triomf van één man van onuitwisbare betekenis en het drama van diegene die, dankzij zijn tussenkomst, een van de zwartste periodes in de geschiedenis van de mensheid overleefden.

Genre:                Drama
Regisseur:          Steven Spielberg
Cast:                    Liam Neeson, Caroline Goodall, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Jonathan Sagall
Kijwijzer:             12jr
Trailer:                 https://www.youtube.com/watch?v=mxphAlJID9U

Instant family  
Releasedatum:  31 januari 2019

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela  Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen.

Genre:                 Komedie
Regisseur:          Sean Anders
Cast:                    Mark Wahlberg, Rose Byrne, Michael O’Keefe, Tig Notaro, Octavia Spencer
Kijwijzer:             9jr
Trailer:                 https://www.youtube.com/watch?v=IUfZq3DUd3Y

Kijk op www.bios-heerenveen.com voor het actuele programma.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend