Eindejaarsshow bij Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen

0

OUDEHASKE – Wie op zoek is naar spullen gerelateerd aan schaatsen, skeeleren of fietsen moet van donderdag 27 december tot en met zaterdag 29 december zeker even bij Haico Bouma Schaatsen, Skeelers en Fietsen langsgaan.

De winkel houdt dan namelijk weer de jaarlijkse Eindejaarsshow waarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schaatsen, skeelers en fietsen gepresenteerd worden. Bovendien zijn de artikelen van 2018 op deze dag scherp geprijsd.

Op vrijdag 28 december zal er in de winkel live muziek gespeeld worden en kunnen de klanten er terecht voor een hapje en een drankje. Deze gezellige middag, die de winkel organiseert als een ‘bedankje’ voor het vertrouwen van de klanten, begint om 15.00 uur.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend