Man duwt fietsster tegen ijzeren hek en fietst door

0

OUDEHASKE – De politie in De Fryske Marren zoekt de bestuurder van een elektrische fiets die maandagmiddag net na half zes op de Jousterweg tussen Oudehaske en Haskerhorne een vrouw de berm heeft ingeduwd.

De vrouw raakte gewond toen ze met haar hoofd tegen een ijzeren hek viel. Ze heeft er mogelijk een hersenschudding aan overgehouden.

De vrouw fietste met twee vriendinnen op het fietspad, toen ze een fietsbel hoorde. De vrouw keek achterom en belandde links op de rijbaan op het moment dat de man op de elektrische fiets haar inhaalde. Die gaf haar een duw met zijn elleboog en fietste door, zonder om te kijken naar het gevallen slachtoffer. Het gaat om een man van tussen de 40 en 50 jaar met donkere kleren.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend